keskiviikko 22. elokuuta 2018

Rv 26+3. Vaunut torista.

No ni. Vaunut on hankittu. Kiitos tori.fi. Nämä on hyväksi todetut Emmaljungan Classic duo edget, vuosimallia 2013. Ratasosa sisältyi kauppaan myös. Tosi siistinä pidetyt vaunut. Muiden babyn kanssa liikkumiseen ja kiikkumiseen liittyvien asioiden hankintaa haluan siirtää vielä hetken eteenpäin, ihan taloudellisista syistä. 



Maanantaina oli neuvola, kaikki on jees noin niinkuin numeroina ainakin. 


Väsymys on rajua edelleen silloin kun se iskee, mutta onneksi mikään ei estä lepäämästä edelleenkään. Tai no, nyt on yksi kouluikäisistä lapsista kuumeessa kotona, viime viikolla teini oli kuumeessa pari päivää. Jotain perusvirusta päänsärkyineen ja kurkkukipuineen, meni ihan normikotihoidolla ohi, eli kuumetta alentavilla ja levolla. Itse olen pysynyt terveenä, ainakin vielä. 

Klo on nyt 9.00 ja olen edelleen yökkärit päällä, heräsin kyllä jo klo 5.55 ja "laitoin" koululaisia kouluun klo 6.40-7.40, sen jälkeen tuijottelin hetken Areenasta motherlandia eli äitien sotaa - hersyvää brittihuumoria, I love it. Samalla tein pari senttiä villasukkaa 9v tyttärelle. Edellisellä kauppareissulla isoon kaupunkiin hamstrasin lankoja talveksi, niin nyt on millä tehdä. Dropsia, meidän pikku kylässä ei dropsia ole tarjolla ja olen melko kyllästynyt Novitan villoihin, paremman puutteessa toki nekin menee. 



Mutta nyt alan miettimään mitä tänään pukisin päälleni ja alkaa johonkin oikeisiin hommiin :) Hyvää keskiviikkoa! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti