torstai 11. huhtikuuta 2019

Kuulumia. Takatalvi ja hain kouluun.

Takatalvihan se pamahti takaisin ja tässä onkin hyvää aikaa aamukahvin lomassa kirjoitella kuulumisia. Siis kun ei nyt niin himoita aamulenkille lähteä. Liikuntahaasteeni (pyrin kävelemään 500km vuodessa) sujuu kyllä mainoisti,  lenkkeilin vaunujen kanssa maaliskuussa 120km. Huhtikuu alkoi vauhdikkaasti myös, mutta tämä takatalvi nyt kieltämättä vähän sotkee, mutta 63 käveltyä kilometriä on huhtikuullekin jo kasassa. "Onneks" sain tehdä lumitöitä toissapäivänä, eilen ei enää niin satanut lisää ja nyt näyttäisi aurinko paistavan. Ensi viikolla pitäisi olla jopa +10 näillä meidänkin leveysasteilla. Ihanaa.

Jotta kotiäidin aika ei käy liian tylsäksi, niin sain päähäni yhteishaun viimeisenä päivänä laittaa hakemuksen ammattikorkeakouluun menemään. Nyt sitten olen yrittänyt lukea esivalintakokeeseen. Tavallaan olen iloinen, tavallaan tuo ressaa, jos käykin niin "huonosti", että sattuisin pääsemään sisään. Moneksi vuodeksi ihan ylimääräistä hommaa :D Esivalintakoepäivä on 24.4, tuun sitten kertomaan miten kävi. Varsinainen valintapäivä on vasta joskus kesäkuun alkupuolella. 



Minä jatkan nyt kahvitteluani ja koitan saada tytön (ikää vajaa 5kk) kanssa luetuksi kuivia tutkimustulostekstejä. Niin ja nautitaan auringonpaisteesta! Hyvää tulevaa viikonloppua jok ikiselle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti