maanantai 20. elokuuta 2018

Rv 26+1.

Aamykyöpeli tässä taas hei, päiväni alkoi 05.00, ihan hyvän tuulisena. Tosin en yhtään valita parista tunnista omaa aikaa ennen koululaisten ylösnousua <3. Pullakin on unessa vielä tähän aikaan ja sellaisessa asennossa, ettei paina oikein mihinkään. Teinin herätys on seitsemältä, pari muuta puoli kahdeksalta ylös. Nuorinta käyn saattamassa jonkun matkaa kouluun, mutta ihan perille asti en pysty enää kävelemään, tai pystyn, mutta olen tosi tosi puhki sen jälkeen ja loppupäivä menee ikäänkuin pilalle, joten säästän voimiani. Aamulenkin pituus koululle asti ja takaisin on 5km. Iltapäivällä on neuvolassa käynti ja alkuillasta koiran rokotus. Päivän aikana kotihommia omaan tahtiin.  Ehkä päiväunilla höystettynä. Ihanaa.

Taidettiin löytää toripistefistä vaunut viikonlopun aikana. Tällä viikolla ainakin yhdet käydään katsomassa naapurikaupungissa. Emmaljungan Classicit. Ne jotenkin on kivan näköiset ja ilmeisen toimivat pelit.  Facebookissa on Emmaljungalle oma myynti- ja turinaryhmä, jossa aika hyvin on tarjontaa vaunuissa, mutta minun makuun aika etelä-suomi painotteisesti. Haluan nähdä tuotteen ennen kuin ostamme, enkä aio ajella satoja kilometrejä.  

Hain menneellä viikolla äitiyspakkauksen. Oli se vähän muuttunut sisällöltään versus mitä siinä 9 vuotta sitten oli, mutta ei aiheuttanut pettymystä tälläkään kertaa. Pari kolme juttua oli, joita pyörittelin vähän pidempään, että mitähän näillä niinku tehdään.  "Onks tää niinku huivi vai mikä?" "Mikä varjelesoikoon on ruokatutti?" ja  sitten se vaate joka on niinkuin mekko, mutta siinä on neppareilla vedetty helma umpeen - "kai tällä jokin tarkoitus on?" Tuttipulloa en laatikosta löytänyt, kai nykyäänkin vielä vauvat juo tuttipullosta?? Ei sillä että korviketta olisin työntämässä heti alkuun, vaan sillä, että vettä ovat mun aikaisemmat vauvat tykänneet juoda välillä myös. :) Mutta ei se mitään, hankitaan hankitaan. Talvivaatteita on myös hommattava erikseen, pakkauksen ulkoiluvaatteet olivat himpun reilun kokoisia marrasvauvalle.

Sittenpä pitäisi etsiä turvakaukalo ja telakka. Noissa olen tullut vähän sille kannalle, että onko järkevää ostaa käytettyjä. Ainakin Gragolta löytyy ihan kohtuuhintaan uusiakin perussettejä. Matkarattaat ehtii hankkia myöhemminkin, vaikka ensi keväänä, tai tarpeen mukaan. Eikä tarvitse olla turvaistuin-integroidut, näitä löytyy maaimasta parilla kympillä käytettyinä. Pinnasängystä puuttuu vielä patja. Kyllä me kohta ollaan valmistauduttu pullan maailmaan tuloon niin, että pärjätään. 

No niin, tässähän sitä olikin yhdelle aamulle ajatuksia. Syksyistä alkanutta viikkoa toivotan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti