tiistai 3. huhtikuuta 2018

Rv 6+2?

Oon niin todellakin done tämän talven kanssa. Eilen satoi vielä 10-15cm lisää lunta. Kolasin sitä sitten hiki päässä pihasta pois. Samalla sisuunnuin lykkimään noin kolme kuutiota lunta ulkorappusten viereltä pois - eli koko talven aikana siihen sataneet lumet. Jospa ei niin tulvisi rappusten edusta sitten kun vihdoin alkaa lumet sulamaan. Tästä vai mistä lie kiitoksena tänään on ollut negatiivisia masuoireita kun heti aamusta alkoi tiputtelemaan. Munasarjoja viiltelee välillä, mutta ei varsinaista jomotuskipua ole, eikä ole yltynyt tiputtelua isommaksi. Jaa-a. Saapa nähdä miten odotus etenee vai eteneekö. Lepäilin jonkin aikaa päivällä, mutta sitten taivas muuttui siniseksi ja aurinko alkoi paistamaan. En malttanut siinä asetelmassa enempää levätä, vaan lähdin puolen tunnin kävelylenkille. Ja se kyllä piristi mieltä! 😊 

Aamupäivällä tein perheelle 7 litraa keittoa. Sitä kävi syömässä isovanhemmatkin. Keitto on mukava ruoka tarjota, kun ei ole niin väliä vaikka väki putoilee eri aikoihin ovesta sisään. Ruoka ei mee pilalle. 

Aamulla oli tarkoitus käydä labrassa otattamassa kilpparikokeita, mutta kun 40min odotuksen jälkeen edelläni oli edelleen n 20 jonossa, heitin vuoronumeroni roskiin ja lähdin kotiin. Jospa huomenna olisi vähempi ruuhkaa. Kilpparikokeet on siis otettava ennen aamukymmentä, joten minun ei ollut järkeä yli kymmeneen odotuspenkillä istua. Varattavissa olevat ajat on varattuja jo koko viikon ajalle.. Uskon että tämän aamun ruuhka ainakin osittain johtuu pääsiäispyhistä, on ehkä kasautunut tälle aamulle useamman labrassa käynti, luulen. Ennen tuo on toiminut kun on mennyt n. klo 9 labraan jonottelemaan, niin hyvin on oma vuoro koittanut ennen aamukymmentä. Huomenna uusi yritys. 

Toivottavasti tämä viikko kääntyy kevääseen päin. Minä niin odotan että kävelykadut alkaa sulamaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti